Zonnepanelen 

Gebruik de energie van de zon

Over ons

Solarsun is opgericht met een duidelijke missie: het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en installatieservices aan huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar duurzame energieoplossingen. Wij zijn gepassioneerd over het leveren van kwaliteit en betrouwbare diensten aan onze klanten, en we geloven in het belang van duurzame energiebronnen voor de toekomst van onze planeet.

Onze oprichters hebben jarenlange ervaring in de zonne-energie-industrie en hebben gezien hoe deze technologie zich heeft ontwikkeld van een nicheproduct tot een belangrijke speler in de energievoorziening van de toekomst. Ze wilden deze kennis en ervaring gebruiken om een bedrijf op te richten dat zich volledig zou richten op het helpen van huiseigenaren en bedrijven bij het overgaan naar zonne-energie.

Bij Solarsun hebben we een team van experts samengesteld die allemaal gepassioneerd zijn over zonne-energie en duurzaamheid. Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring in het installeren van zonnepanelen op verschillende soorten daken en constructies. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en apparatuur van toonaangevende fabrikanten, om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste kwaliteit krijgen.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van betrouwbare en effici├źnte zonne-energiesystemen die hun energierekeningen verlagen en de ecologische voetafdruk van hun huizen en bedrijven verminderen. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en we bieden daarom maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Bij Solarsun staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en onze inzet voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn er trots op dat we een rol kunnen spelen bij het bouwen van een duurzamere toekomst voor onze planeet, en we zullen blijven werken aan het leveren van de beste zonne-energieoplossingen aan onze klanten.